Ons doel is alleen om goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij een zo goed mogelijke service te verlenen aan onze klanten; financiering is hiervan een onderdeel.

Financiering in zijn werk

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto, er de voorkeur aan geven om de aankoop deels te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij ongeveer 70% van de aankopen. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen om goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij een zo goed mogelijke service te verlenen aan onze klanten; financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst, verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Wij hebben goede ervaringen met het afsluiten van financieringen voor onze klanten. Als u besluit bij ons tot de aankoop van een auto te komen, dan gaan wij na wat de beste financieringsoptie voor u is. Vervolgens wordt er een duidelijk voorstel gedaan. Wanneer de uitkomst hiervan positief is, kan de lening worden afgesloten.

Let op! Geld lenen kost geld.

06 273 927 18

Dagelijks bereikbaar via Whatsapp!

tussen 8.00 – 23.00

Leasing

Uiteraard kunt u ook voor het leasen van uw personenauto of bedrijfsauto bij ons terecht. Op het gebied van leasing werken wij al geruime tijd nauw samen met verschillende leasemaatschappijen. Deze leasemaatschappijen bemiddelen in het tot stand komen van leasecontracten. Door de jarenlange ervaring in de financiële branche kunnen onze partners net dat beetje meer bieden, wat nodig is om een contract rond te krijgen.

Wij zijn er voor iedereen; niet alleen voor de gevestigde ondernemer, maar ook voor de nieuwkomers op de markt. Ook al is er een afwijzing bij een andere maatschappij, dan nog kunnen wij, in samenwerking met onze partners, wellicht een oplossing vinden om toch een leasecontract af te sluiten.